۳٫۲ میلیون کارت اعتباری ATM هک شد! همین حالا رمزتان را تغییر دهید

بیش از ۳ میلیون کارت اعتباری مشتریان بانک HDFC، بانک ICICI، بانک Yes، بانک Axis و بانک SBI هک شد که به عنوان بزرگترین هک کارت ATM هند نامگذاری شد.
ATM_card_hackهمانطور که توسط Economic Times گزارش شد، این نقض می تواند به دلیل وجود بدافزار موجود در سیستم های خدمات پرداخت هیتاچی (ارائه دهنده دستگاه های خودپرداز و خدمات پایانه فروش (POS) ) باشد. ظاهرا، هکرها توانستند جزئیات ۳٫۲ میلیون کارت اعتباری که در سیستم های آلوده به ویروس مورد استفاده قرار گرفتند را به سرقت برند.

چه اتفاقی می افتد؟
۱٫ بانک دولتی هند (SBI) کارت های اعتباری در معرض خطر هک شدن را مسدود کرده است و برای بیش از ۶۰۰،۰۰۰ مشتریانی که تحت تاثیر قرار گرفتند مجدداً کارت صادر کرد.

۲٫ چندین مشتری درباره تراکنش های غیرمجازی که با کارت هایشان در مکان های مختلف چین انجام شد گزارش دادند.

۳٫ بانک های دیگر مانند بانک Baroda، بانک IDBI، بانک Central، و بانک Andhra که با این نقض روبرو نشدند، به عنوان یک اقدام پیشگیرانه کارت های اعتباری مشتریان خود را تعویض کردند.

۴٫ بانک ICICI، بانک HDFC و بانک Yes از مشتریان خواسته اند رمز ATM را تغییر دهند.

۵٫ بانک Yes برداشت نقدی حداکثر ۵۰۰۰ روپیه در روز را تا زمان تغییر رمز ATM محدود کرد.

۶٫ اکثر بانک ها به مشتریان شان توصیه می کنند که از دستگاه های خودپرداز بانک مربوطه استفاده کنند.

۷٫ شورای پرداخت هند دستور داد برای یافتن منشاء نقض در سرورها و سیستم های بانکی هند جستجو کنند.

چه باید کرد؟

برای امنیت بیشتر اگر یک پیام از بانک خود مبنی بر گرفتن سریع کارت اعتباری جدید و یا تغییر رمز ATM دریافت کردید، رمز خود را تغییر دهید.

همچنین، اقدامات امنیتی زیر را برای امنیت بیشتر دستگاه های خودپرداز بانکی دنبال کنید

۱٫ رمز ATM خود را هر ۳-۶ ماه تغییر دهید.

۲٫ هرگز به تماس گیرنده / فرستنده که واقعی به نظر برسند توجه نکنید و اطلاعات بانکی خود را در ایمیل ها، تماس ها، پیامک ها به اشتراک نگذارید.

۳٫ اگر متوجه هر گونه تراکنش غیر مجاز در حساب تان شدید به بانک خود اطلاع دهید.

۴٫ از دستگاه های خودپرداز واقع در مکان های شلوغ استفاده کنید. از دستگاه های موجود در مکان های راه دور و پنهان مانند پشت ساختمان ها، محوطه پارکینگ، و نقاطی که به دور از انظار عمومی می باشند استفاده نکنید. به دلایل آشکار، این گونه دستگاه های خودپرداز معمولاً توسط مجرمان سایبری مورد هدف قرار می گیرند.

۵٫ اگر شما از یک دستگاه خودپرداز برای اولین بار استفاده می کنید، قبل از قرار دادن کارت خود، اسکیمرهای ATM (قطعات جعلی که اطلاعات کارت را به سرقت می برند) را بررسی کنید. در حالی که یک مشاهده بصری ممکن است مفید نباشد، همیشه می توانید یک بازرسی فیزیکی با هل دادن یا کشیدن قطعاتی مانند کارت خوان، صفحه کلید، قسمت تحویل وجه نقد، پوشش روی صفحه نمایش، و …انجام دهید. به طور کلی دستگاه های خودپرداز بخش هایی که بد و زمخت ساخته شده را ندارند، و ظاهر آن استاندارد است.

همچنین بخوانید: آنچه بانک ها در مورد این نقض داده می گویند.

این پست را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا آنها نیز اقدامات احتیاطی لازم در برابر این حوادث را اعمال نمایند.

این نوشته در تهديدات جديد ارسال و , , , , , , , , , , , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *